KÜPE SEÇİMİ

küpe

Küpeler, kadın ya da erkeklerin aksesuar olarak kullandıkları ortak bir aksesuardır. Fakat, özellikle bayanların kullanmayı tercih ettikleri küpeler, şıklığı ve zarafeti tarzınızla birleştirerek ortaya çıkartmanın en iyi yoludur, tabi bir doğru şekilde seçim yapıldığı takdirde. Çoğu insan aksesuar seçimi yaparken küçük ayrıntılara dikkat etmenin ve küçük ayrıntıların çok büyük önem taşıdığını gözden kaçırır. Yüzün büyük bir bölümünde küçük parçacıklar şeklinde duran küpeler de aslında küçük detaylar olmak ile beraber dikkat isteyen detaylardır.

 

Peki, küpe seçimi yapılırken nelere dikkat etmek gerekir?
Küpe seçimi yaparken ilk önce yüz şeklinizi, ten renginizi ve kıyafetinizi göz önüne alarak seçim yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Yuvarlak, üçgen, kalp biçiminde yüz, kare yüz, uzun ve ince yüz, oval yüz gibi farklı tipte görünen yüzlerin her biri için farklı bir tasarım seçmeniz elbette çok daha isabetli olacaktır.


Bir davete ya da özel bir güne hazırlık içerisinde iseniz; her şey kadar küpelerinize de önem vermeniz gerektiğini unutmayın. Aslında seçilen her bir kıyafet, tercih edilen her çanta modeli, ayakkabı ve kemer modeli birbirini bütün halinde tamamlayan parçalardır. Uyumu yakalamak ve şık görünmek için de bu küçük ama önemli detaylar olarak karşınıza çıkacaktır. Mesela; yuvarlak yüz tipine sahip olan birinin küpe seçimi yaparken uzun, ince ve köşeli küpe modellerinden birini seçmesi gerekiyor ya da üçgen yüz tipine sahip birisinin mutlaka yumuşak  formda  küpeler tercih etmesi daha etkili olacaktır.

 

Küpeniz sizi yansıtıyor mu?
Şık olmanın püf noktaları konusunda uzman modelistler, tasarımcılar, yazarlar ya da  çizerler kendi fikirlerini kaleme alırlar, videolar çekerler veya önerilerde bulunurlar. Ten rengi, kıyafet seçiminin isabetli olmasından ve daha birçok püf noktaya dikkat edilmesi noktalarına kadar her bir uzman kendi fikir ve görüşünü ortaya koyar. Aynı durum elbette aksesuar ve takı modelleri için de geçerlidir. Aslında işin doğrusuna bakılacak olursa, kişinin kendine yakıştırdığı modellerin en isabetli seçimler olduğu göze çarpmaktadır. Ancak biraz da moda ve tarza uygun olmasına dikkat etmek de gerekir. 


Mesela başkalarının size yakıştırdığı bir küpe modeli, ten renginiz ile uyumsuz olabilir ya da kendi stilinizin dışında bir görüntü yaratabilir. Böyle bir durumda başkasının sözünü dinleseniz de içiniz rahat etmeyecek ve ne kadar şık olduğunuz söylense bile sizin için pek bir anlamı olmayacaktır. Bu yüzden küpe seçimi yaparken veya farklı bir takı seçiminde bulunurken kendi stilinizi yansıtacak bir model üzerinde karar vermeniz daha doğru olacaktır.

 

En güzel küpe modelleri
Beklentilerinizi karşılayacak ve sizi en iyi şekilde yansıtacak küpeleri, TAKSESUAR farkıyla yeni sezonun en göz alıcı seçeneklerini https://www.taksesuar.com adresimizden sizlere sunmaya devam ediyoruz. Yaşam stilinize, yüz şeklinize yatkın ve kendinize en çok yakıştırabileceğiniz onlarca küpe modeli arasından dilediğinizi seçerek kolaylıkla siparişlerinizi verebilirsiniz. Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle aksesuarlarınızı tamamlayabileceğiniz modellerimizin bulunduğu web sitemiz, firmamızın güvencesi altında olup yılların deneyim ve tecrübesine sahip bir kadro tarafından yürütülmektedir. Dilediğiniz zaman kendiniz için ya da hediyelik küpeler veya diğer takı çeşitlerimize bakabileceğiniz sitemiz ile sizler de alışveriş keyfinin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz.

 

Yüz Tipinize Göre Küpe Kullanım Önerileri
Yüz tipinize göre seçtiğiniz küpeler yüzünüzde vurgulamanız gereken yerleri gözler önüne sererek, yüzünüzü daha da güzel gösterecektir.


Yuvarlak Yüz
Yuvarlak bir yüz hattına sahipseniz tercihiniz; uzun, ince ve köşeli küpelerden yana olmalıdır. Bu tarz küpeler yüzünüzü biraz uzun ve köşeli gösterecektir. Mesela sallantılı küpe olarak da bilinen uzun küpelerin oval biçimde olanlarını kullanabilirsiniz. Kare ve dikdörtgen şekilde olan küpeler de köşeli küpe olarak takabilecekleriniz arasında iken, halka, kısa ve kalın olan küpe modellerinden uzak durmalısınız.


Üçgen Yüz
Eğer üçgen bir yüz hattına sahipseniz; keskin yüz hatlarınızı yumuşatacak modeldeki küpeleri tercih etmelisiniz. Geniş, oval veya küçük dairesel küpeler de tam size göre.

 

Kalp Biçiminde Yüz
Alt kısmına doğru genişleyen damla şeklindeki, avize biçimindeki ve üçgen formu olan küpeleri mutlaka seçmelisiniz. Oval ve çember küpelerin yanı sıra piramit şeklindeki küpeler de size yakışacaktır. Yüz şeklinizi göz önüne alarak kısa küpelerden uzak durmalısınız.


Kare Yüz
Yuvarlak küpeler yüzünüzün hatlarını yumuşatmaya yardımcı olacağından sizin için en iyi tercih olacaktır. Aksine kaba köşeli ve kare biçimindeki küpelerden uzak durmalısınız. Halka kıvrımlı, uzun, sallantılı, damla şeklindeki ve çok katlı uzun küpeleri takı koleksiyonunuza dahil ederek, kare şeklindeki yüzünüzde uzun bir görünüm elde edebilirsiniz.


Uzun veya İnce Yüz
Üç boyutlu küpeler yüzünüzde dolgun bir görünüm yaratabilir. Bu yüz şeklini dolgunlaştırmak için yuvarlak, üçgen ya da kare küpeler tercih edilebilir. Uzun ve abartılı küpelerden uzak durmalısınız.


Oval Yüz
Bu klasik yüz şekli neredeyse her tarzda küpe ile hoş görünebilir. Farklı şekillerde küpeleri deneyerek hangisinin daha çok yakıştığını göz önüne alarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Damla şeklinde ve yumuşak hatlı küpeler kullanabileceğiniz modeller arasındadır. Sarmal uzun küpeler de aynı şekilde size yakışacaktır. İnci, pırlanta veya değerli taşlardan oluşan tektaş küpeler, kısa saç modeli ile kullanıldığında takdirde daha çekici bir görünüm verir. Bunun yanı sıra çok fazla uzun ve ince olan küpelerden de kaçınmalısınız.Küpe dahil olmak üzere bileklik, yüzük, broş, şahmeran, kolye ve gerdanlık seçerken; beğenileriniz, yüz şekliniz, tarzınız ve kullanacağınız ortam gibi etkenleri göz önüne almayı ve TAKSESUAR modellerine göz atmayı da unutmayın.


Taksesuar.com
'un tüm küpe çeşitlerini görmek ve hemen sipariş vermek için TIKLAYIN!



 
Etiketler: https://www.taksesuar.com/kupe-modelleri?sayfa=1
Nisan 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR