Toptan Eldiven Alımı

Toptan Eldiven Alımı

Kış Aylarının Vazgeçilmezi

Eldivenler tartışmasız en temel kış aksesuarlarının başında gelir. Parmaklar soğuk havaya maruz kalırsa veya yeterince korunmazsa, büyük ve kabarık bir mont parmaklarınızı ısıtmak konusunda yardımcı olabilir mi?

Bu konuda müşterileriniz gibi sizin de aynı fikirde olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Özellikle kış ayları için vazgeçilmez bir aksesuar olan eldiven modellerinin raflarda yerini alması kaçınılmaz. Bu nedenle kış aylarında özellikle günlük hayat koşuşturmacası içerisinde müşterilerinize harika eldiven modelleri sunmak istemez misiniz? Kış aylarında özellikle soğuk geçen günlerin olmazsa olmazı olan eldivenler, tercih ve giyim tarzına göre farklı modellerde olabilmektedir. Sıcak ve koruyuculuk açısından yün eldivenler ve polar eldivenler tercih edilirken. Giyim tarzına uyumlu olabilecek ve daha şık görünecek deri eldivenlerde bu aylarda oldukça çok seçilen eldiven tarzları arasındadır.

Taksesuar.com toptan eldiven satışı için harika eldiven modelleri sunar. Deri eldivenler, kesik sporcu eldivenler, penye eldivenler, yün eldivenler, polar eldivenler, vb. birçok çeşide ev sahipliği yapan stoklarımız sizlerin toptan alımları için harika imkanlar sağlar. Erkek ve Kadın modelleri için ayrı ayrı tasarımlar üzerinden ilerleyen üretim anlayışımız, günümüzün en trend, ihtiyaç duyulan ve kaliteli modelleri üzerinden müşterilerinizin beğenisi için hazırlanmıştır.

Toptan eldiven alımı yapmayı düşünmek için geç kalmış değilsiniz. Taksesuar.com’un en kaliteli eldiven çeşitleri arasından istediğiniz eldiven modellerini ve adetlerini (min. Sepet tutarı 100₺ olmak kaydıyla) istediğiniz yerden istediğiniz cihazdan seçebilir, online alışveriş ile toptan eldiven alımı yaparak sipariş işlemlerinizi daha da kolaylaştırabilirsiniz.

Raflarınızda En Göz Alıcı Modelleri Sergileyin!

Günümüzün trendlerini takip edecek olursanız, gün be gün müşteri alışkanlıklarının değiştiğini rahatlıkla görebilirsiniz. Buna iyi bir örnek verelim. Müşterileriniz akıllı cihazlarını eldivenleri ile kullanmak isteyecektir. Hal böyle olunca stoklarınızda ya da raflarınızda bu ürünlere yer vermeniz neredeyse zorunluluk oluşturur. Bu nedenle raflarınızı günümüzün temel ihtiyaçlarına göre revize etmeli ve en göz alıcı eldiven modelleriyle donatmalısınız.

Taksesuar.com, farklı stiller için tasarımını yaptığı eldiven modelleri arasında dokunmatik ekran eldivenleri gibi günümüzün en modern eldiven modellerini uygun fiyatlarla toptan satış imkanıyla sunabilmektedir.

En göz alıcı modeller arasında;

Erkek Eldiven Modelleri: kesik deri eldivenler, ince ve yumuşak deri eldivenler, tam parmak bisiklet eldiveni, yün örme eldivenler, kar eldivenleri, penye eldivenler

Kadın Eldiven Modelleri: yün örme eldivenler, tüylü ve boncuklu deri eldivenler, triko baskılı eldivenler, polar eldivenler, mat-yumuşak-parlak deri eldivenler, penye eldivenler, dokunmatik ekran eldivenleri

Erkek Eldiven ve Kadın Eldiven modelleri arasından müşterilerinize hitap edebilecek en iyi ürünleri toptan alım yapabilme esnekliğiyle online mağazamızdan alabilir, soru ve destek taleplerinizi whatsapp sipariş hattımızdan bizlere yönlendirebilirsiniz.

Unutmayınız: Toptan eldiven alımlarınız için minimum sepet tutarı 100₺’dir. Bu sepet tutarı sonrası dilediğiniz eldiven modeli için sipariş verebilirsiniz!

Etiketler: erkek eldiven, kadın eldiven, deri eldiven, penye eldiven
Şubat 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR