TAKI VE AKSESUAR MODASI

TAKI VE AKSESUAR MODASI

Moda nereye biz oraya. Takı severler olarak bu yazıya toplanmamızın sebebi belli: Nerede olursak olalım, nereye gidersek gidelim ortamın en güzel kadını biz olacağız. Tarzımızla, takımızla olay olacağız. Öyleyse hadi gelin bu yılın aksesuar modası nelermiş birlikte öğrenelim!

Saç Aksesuarları


Instagram’da gözünüzden kaçmış olması imkansız. Kimler bu modaya uymadı ki? Şeyma Subaşı, Ece Erken, Duygu Özaslan, Itır Esen, Hadise ve daha niceleri… Derseniz “Peki nereden çıktı bu moda, daha dün okulda annelerimiz kakülümüz önümüze düşmesin diye kafamıza bunları takardı?!” diye biz açıklayalım. Dünyaca ünlü moda devi Prada’dan. Sağ olsun kraliçeydik bir tacımız eksikti, artık o da tamam. İnci, zımba detaylarıyla artık her yerde rahatlıkla bulacağınız taç modellerini kaçırmayın deriz. Sonuçta adı üstünde şimdi saçlarda taç moda.

Kat Kat Takı


Bu takı trendi geçen seneden beri oldukça popüler. Sebebi belli; abartılı, zengin görüntü ve deli dolu hareketlilik. Ancak modaya da uyacaksak sağlam uyalım. Üst üste takılan zincirler ve şık kolyeler, bilekleri ortaya çıkaran 6-7 sıra kelepçe ve bileklikler, her bir parmakta sade ama şık yüzükler… Tak takıştır modası tam bize göre değil mi?

Demir Tokalar


Saçın ister kısa ister uzun olsun. Altın ve gümüş renkli iri telli tokalardan almalısın ama tabiki saç sıkıştırmak için değil, konuya komşuya mesaj vermek için kullanacaksın bu küpeleri. Danla Bilic, Yağmur Vardar gibi influencer’ların izinden gidiyoruz.

Altın Görünümlü Küpeler


“Canım, ben altın görünümlü gümüş küpe istiyorum, kaliteli olsun, güzel olsun, ha bir de moda olsun.” diyorsan seni buraya alalım. Bu senenin küpe rengi gold ve rose gold. Özellikle sıcak havalar yaklaşırken güneşle birlikte tenimize yansıyan altın dokunuşlardan asla vazgeçmek yok. Bir de makyajımızda bol bol highligter kullanıyoruz ki güneş gibi etrafımıza ışık saçıp, pozitif enerjimizi yansıtalım.

Püskül Detaylar


Gördüğümüze göre bu moda geçmeyecek gibi. Kıyafetlere hareketlilik katmak amacıyla son zamanlarda sıkça kullanılan püskül detaylar şimdi de takılarda. Ayrıca püskül detayların zenginliği ve yaşam enerjisini yansıttığını da belirtmeden geçemeyeceğiz.

Yazımızın sonuna yaklaşmışken aramızda takı takmayan kızlarımız varsa onlara da takıların büyüsü hakkında birkaç ipucu verelim. Sizin için takı takmak çok fazla bir ihtiyaç olarak görünmeyebilir ancak stilinizi tamamlayacak birkaç aksesuarın sizi ne kadar değiştirdiğini, bu ufak dokunuşların öncesi ve sonrası arasında ne kadar fark yarattığını söylememiz gerek. Bazı takılar var ki, insanların gözünün rengini ortaya çıkarıyor, bazıları ise tasarımları ile ben buradayım demenizi sağlıyor. Kısacası, takı da bir nevi makyaj diyebiliriz.

2020 yılı aksesuar modasına kısa ama öz bir şekilde değindik. Fikir ve ilham önerisi olması için de sizin için en beğendiğimiz aksesuar kombinlerini seçtik.

Hepinize bol aksesuarlı, enerji dolu günler dileriz. Hep mutlu olun!

Taksesuar.com'da yer alan tüm takı ve aksesuar çeşitlerini görmek ve hemen sipariş vermek için TIKLAYIN!

 

Etiketler: takı, aksesuar, kolye, küpe, yüzük, bileklik, bilezik, bijuteri
Mayıs 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR